Maatwerk

Met een eigen constructie-afdeling, voorzien van een goed uitgerust machinepark, kan LRB zo goed als alles op maat maken voor uw bestelwagen. We weten dat iedereen zijn specifieke wensen heeft en beseffen maar al te goed dat standaardmaterialen soms niet de gewenste oplossing bieden. Om die redenen voorzien wij voor u de mogelijkheid om samen met ons te bekijken hoe we de ideale oplossing voor uw mobiel probleem kunnen verwezenlijken.

Een greep uit onze projecten dat we reeds 'op maat' verwezenlijkten:

 • Glasrekken op maat: naargelang het type bestelwagen wordt een glasrek op maat gemaakt. Op de foto's kan u als voorbeeld een glasrek zien voor een Mercedes Sprinter, Renault Master. Glasrek kan zowel met vaste voetplaat of met opklapbare voetplaat geleverd worden.
 • Vrachtwagen voor rioolrenovatie: volledige inrichting van vrachtwagen met compressor, stroomgroep, luchtketel en alle toebehoren daarvoor. Daarbij werden ook constructies op maat gemaakt voor het vastzetten van andere machines. De vrachtwagen werd tevens helemaal geisoleerd en voorzien van speciale verlichting en onderbouwbakken. Dit alles gecombineerd met enkele meubels en legborden maakt van deze vrachtwagen de uiterst geschikte mobiele werkplek.
 • Bakwagen en bestelwagen voor transport van aluminium platen en afwerkstukken: bakwagen en bestelwagen werden voorzien van links opklapbare legbakken. In het midden van de bakwagen een bok om platen diversen tegen te zetten d.m.v. veerpalen.
 • Voertuig gemeentedienst: Opel Movano volledig afgestemd op de noden van de gemeente. Zwaailampen op het dak, visgraatbestickering, beschermroosters achterlichten, zeil over de laadbak en constructie voor de verkeersborden.
 • Constructie in wagen voor tabakdistributie: Volkswagen Transporters voorzien van constructie voor dozen met sigaretten en age-coins in op te bergen. De hoge Transporter heeft meubel voor bovenaan dozen en onderaan dozen achter houten schuifdeur. Rechts achteraan meubel voor diversen. De lage Transporter bevat een meubel voor dozen en één schuiflade voor de age-coins. Constructie is volledig maatwerk.
 • Geluidsisolerende compressorbak voor onderwaterwerken: vooraan in Volkswagen Crafter een verzinkte bak met geluidsisolatie om het werkingsgeluid van de compressor binnen te perken te houden.
 • Constructie met bakken voor hoekprofielen: links in de wagen een constructie met verzinkte stalen bakken voor hoekprofielen die gebruikt worden bij plafonneringswerken in op te bergen.
 • Constructie voor speciaal transport: opklapbare plaat voor uitzonderlijk vervoer. Plaat word rechtsgezet bij begeleiding en platgelegd wanneer men geen transport begeleid.
 • Constructie voor gordijnenwinkel: op maat gemaakt frame in Peugeot Boxer om gordijnen op te kunnen hangen in de wagen
 • Constructie met twee frames voor dozen met snoep te leveren bij de verkooppunten: verzinkte frames, afgewerkt met traanplaat op snoep te transporteren.
 • Constructie met gaas om de bestelwagen te verdelen in drie compartimenten: schoenenwinkel met verschillende vestigingen wou de bestelwagen indelen in 3 compartimenten om de leveringen per schoenenwinkel uit elkaar te kunnen houden.
 • Bestelwagen met openlaadbak omgebouwd: Opbouw bestaat uit grote tussenbak achter de cabine, bakken onder de laadbak en een frame op buizen en diversen bovenop op te bergen.
 • ...

 

 

 

 

LRB als moderne smid

Specifieke problemen vragen een doeltreffende oplossing. LRB is hiervoor uw aanspreekpunt. Contacteer ons met uw wensen en eisen en wij doen voor u al het nodige om u een perfect passende oplossing te bieden. Indien u dus geen raad meer weet met een speciale constructie in uw bedrijfswagen, aarzel niet om ons te contacteren. 

Contacteer ons met uw vraag

Schrijf je in op onze nieuwsbrief