Afgeleverde voertuigen

Met enige vertraging, hier wederom een greep uit de afgeleverde voertuigen in de afgelopen maanden:

Verschillende voertuigen werden uitgerust met een inrichting of accessoires. Veelal wordt het voertuig volledig op maat afgestemd op de noden en eisen van de klant. Het totaalpakket verwezenlijkijken is bij LRB een dagelijks gegeven.

- De eerste 2 foto's betreft een Movano voor een bedrijf in betonboringen. Het voorste compartiment is voorzien van vastzetrails om grote slanghaspels en statieven vast te zetten, achteraan is ruimte voorzien voor de betonboren en machines op te bergen. (vb1)

- De volgende twee foto's betreft een inrichting van Mercedes Sprinter met een redelijke standaardinrichting met magazijnbakken, schuifladen en veerpalen.

- Verder werden er ook verschillende aluminium opzetbakken gemaakt en gemonteerd op de openlaadbakken van onze klanten. De indeling en maten zijn steeds door de klant te bepalen zodat de machines en materialen kunnen opgeborgen worden zoals het hoort.

- Tevens is het mogelijk om in of op de bedrijfswagen een inox mazouttank te plaatsen met bijhorende pompinstallatie, zo kunnen machines en dergelijke op de werf getankt worden met een vulpistool i.p.v. met de bidons te moeten sleuren.

- Ook voor signalisatie verlichting/belettering bent u bij LRB op het juiste adres. Van de kleine tot de grote bestelwagens kunnen hierin afgestemd worden.

- Een bedrijf gespecialiseerd in security koos voor LRB als partner voor de inrichting van twee nieuwe Crafters. Zoals u kan zien werd de schuifdeur dichtgebouwd voor koffers op te bergen en werd er veel ruimte voorzien om met stapelbakken te kunnen werken om zo de materialen te kunnen organiseren.

- Verder is er ook een MB Sprinter ingericht voor een bedrijf gespecialiseerd in koeltechniek. Deze inrichting bestaat uit magazijnbakken, ruimte voor gasflessen en koffers.

- Een kleine zelfstandige in sanitair en renovatiewerken koos voor LRB omdat zijn nieuwe bestelwagen op zeer korte termijn kon ingericht worden. Levering uit stock is mogelijk bij LRB.

 

Maatwerk, standaardinrichtingen opgebouwd uit voorraad. LRB, flexibele en kwaliteitsinrichtingen uit voorraad leverbaar. Ook voor het totaalpakket op maat is LRB het juiste adres.

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft op onze RSS feed word je automatisch op de hoogte gesteld van alle nieuwste berichten.
Schrijf in op de RSS Feed