Bedrijfsinformatie

Luc Ryvers, zaakvoerder, is al meer dan 25 jaar actief in de autobranche en heeft al bijna 15 jaar ervaring op het gebied van inrichting van bedrijfswagens. LRB is een middelgroot bedrijf, wat de nodige flexibiliteit biedt om de planning aan te passen aan de (acute) behoeften van de klant.

Onze klanten

De klanten van LRB zijn kleine, middelgrote en grote bedrijven, gesitueerd in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg. Sinds kort is LRB ook vertegenwoordigd in Nederland.

Werkplaats

Onze werkplaats, waar we zonder problemen aan verschillende voertuigen tegelijk kunnen werken, is voorzien van al het nodige om uw voertuig op een professionele manier in te richten. De technieken die LRB gebruikt om de inrichting of toebehoren vast te zetten, zijn reeds jarenlang beproefd, zodat u er zeker van kan zijn dat dit op een professionele manier gebeurd.

Tevens biedt LRB u een gespecialiseerd team van monteurs die uw inrichting op een professionele manier monteren of u al het advies verstrekken zodat u de voorgemonteerde meubels zelf kan monteren.

Voorraad

Doordat LRB kan werken met een grote voorraad aan artikelen (bagagedragers, inrichtingsonderdelen, toebehoren...) kunnen we op korte termijn uw wagen optimaliseren naar uw wensen.

Parking

We beschikken over heel wat parkeerplaatsen om afgewerkte of af te werken bedrijfswagens te stockeren. Voor ons is het dus geen enkel probleem om meerdere wagens te gelijk te stockeren.

Transportservice

Desgewenst kan LRB ook het transport van uw bedrijfswagens van en naar onze werkplaats verzorgen. LRB in het bezit van Z-platen waardoor we de wagen al rijdend kunnen verplaatsen of kunnen gebruik maken van een BE-combinatie om uw voertuigen te laden en zodoende te verplaatsen.

Referenties

Doorheen de jaren heeft LRB een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd van zowel kleine- als grote bedrijven. Bent u benieuwd voor wie LRB al werkte? Vraag vrijblijvend onze referentielijst op via de contactpagina.

 

Een oplossing voor elk probleem

LRB denkt steeds mee met ondernemers om het wagenpark zo optimaal mogelijk in te richten en af te stemmen op de specifieke behoeften. Daarbij biedt LRB één aanspreekpunt voor advies, planning en montage.

LRB biedt u een brede waaier aan oplossingen. Een greep uit ons aanbod:

 

 • Stalen en Aluminium bedrijfswageninrichting voor bestel- en bakwagens
 • Vloerladensystemen
 • Duurzame antislip vloeren
 • Perfect passende zijwandbekleding
 • Bagagedrager/imperiaal/dakrek
 • Side-bars & dorpelbescherming
 • Glasdragers
 • Veiligheidsverlichting (zwaailichten, lichtbalken...)
 • Diefstalwerende raamroosters en elektrische pensloten
 • Standkachels
 • Maatwerk in hout, staal...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief