tel. 03 315 90 90

LRB_staal

Een stalen bedrijfswageninrichting is de beste keuze indien u op zoek bent naar een heavy-duty oplossing. Ons eigen LRB_staal product is daarbij ook steeds verstelbaar na inbouw. Dit alles gecombineerd met scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar maakt ons degelijk stalen product uniek op de markt van bedrijfswageninrichtingen.

✔️ Modulaire meccanosysteem

Ons modulaire meccanosysteem biedt onbeperkte mogelijkheden. Er zijn meerdere dieptes, hoogtes en breedtes beschikbaar zodat voor iedere bestel- of bakwagen een passende oplossing kan worden samengesteld. Dankzij het modulaire systeem is de inrichting steeds verstelbaar na inbouw (extra schuifladen, legborden in hoogte verplaatsen...) en groeit de inrichting moeiteloos met u mee. Een grotere bestelwagen? Geen probleem, de meubels zijn steeds eenvoudig aanpas- en uitbreidbaar.

✔️ Snelle levertijd 

Doordat we de productie van ons stalen product in eigen beheer hebben, hebben we steeds een grote voorraad aan materialen beschikbaar. Zodoende kunnen we uw inrichting op zeer korte termijn monteren of afleveren. Wilt u later nog iets extra of een kleine verandering, contacteer ons voor een afspraak.

✔️ Op maat

LRB heeft zijn eigen constructie-afdeling en vermits dit stalen product in België geproduceerd worden en bij ons samengesteld wordt, biedt dit enorme mogelijkheden voor oplossingen op maat. De standaard onderdelen van het stalen product kunnen immers voor vele doeleinden gebruikt worden.

✔️ Degelijkheid

Door de degelijkheid van het stalen product, kan het zonder problemen 1 (vaak 2) keer overgebouwd worden naar de nieuwe bedrijfswagen. Zodoende koopt u niet de inrichting van 1 bestelwagen, maar kan u de investering afschrijven over meerdere bedrijfswagens.

Stalen bedrijfswageninrichting

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, oerdegelijke en steeds verstelbare bedrijfswageninrichting, dan is LRB_staal voor u de ideale oplossing. LRB_staal staat voor flexibiliteit, degelijkheid en snelle levertijden. Wilt u de mogelijkheden van dit product verder ontdekken, contacteer ons dan voor meer informatie.