tel. 03 315 90 90

Werkwijze

Een professionele bedrijfswageninrichting bespaart u heel wat tijd, geld én zorgen. Een bedrijfsvoertuig is niet zomaar een stuk gereedschap. Het is een complete mobiele werkplek, waar u een groot deel van uw dag doorbrengt. Een efficiënte inrichting op maat is dan ook geen overbodige luxe. Een aangename en functionele werkplek helpt u om uw rendement te verhogen en om een professionele indruk te maken bij uw klanten. Een georganiseerde inrichting zorgt bovendien voor meer gebruiksgemak en levert u tijdswinst op: alles op zijn plaats, alles meteen bereikbaar. Zo behoudt u moeiteloos het overzicht. En hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid - van uw gereedschap én uw passagiers.

STAP 1: Analyse van de bedrijfsactiviteiten en werkwijze.

STAP 2: Voorstel bedrijfswagenoptimalisatie op maat.

STAP 3: Professionele installatie in ons atelier.

Voor LRB bewijst de kwaliteit van de producten zich in de praktijk, daarom vinden wij het belangrijk dat u onze producten in onze volledig ingerichte demowagen of showroom kunt ontdekken.

Om daarna als specialist ter zake inzicht te krijgen in de behoeften en noden van de klant, is het belangrijk om te luisteren naar hoe de gebruiker van de bedrijfswagen ermee wil werken.

Daarbij is het ook belangrijk om de te vervoeren materialen in overleg een juiste en handige plaats te geven in de beschikbare ruimte. LRB doet meer met uw ruimte: we richten uw bedrijfsvoertuig optimaal in met de klant als centraal vertrekpunt.

Wanneer het eerste contact met de klant heeft plaatsgevonden, maakt onze eigen teken- en ontwerpafdeling een ontwerp van hoe de inrichting er zal gaan uitzien.

Deze eerste versie wordt in samenspraak met de klant nogmaals grondig doorgenomen zodat er zeker niets over het hoofd wordt gezien. Door onze jarenlange ervaring, doen wij ons uiterste best om de klant de nodige aanbevelingen te doen omtrent de inbouw. Met onze persoonlijke dienstverlening staan wij de klant bij waar nodig.

Om de ganse levensduur van uw bedrijfswagen van een kwalitatief hoogstaande inrichting te genieten en ze bovendien later nog eens te kunnen overbouwen, is het belangrijk dat de meubels of modules op een degelijke en professionele manier gemonteerd worden.

Vermits veiligheid ook zeer belangrijk is, gaat LRB steeds op zoek naar de beste materialen/methoden om de inrichting zeer stevig te monteren.

LRB heeft daarbij ook een eigen maatwerk en constructie-afdeling waardoor er niets onmogelijk meer is voor uw bedrijfswagen.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie of wilt u vrijblijvende offerte, aarzel niet om ons te contacteren.

Meer informatie?