tel. 03 315 90 90

Over ons

LRB is een echt familiebedrijf en werd 35 jaar geleden opgericht door Luc Ryvers. Al die tijd is LRB actief geweest in de automotive en de inrichting van bedrijfsvoertuigen. De tweede generatie, Steffen en Kirsten Ryvers, is ondertussen ook aan boord. Het familiale karakter blijft dus behouden.

“Onze klanten kennen ons persoonlijk en weten dat ze op onze lokale service kunnen blijven rekenen.”

LRB gelooft niet dat een standaardinrichting voor ieder bedrijf werkt. Daarom willen we ons onderscheiden met kwalitatieve inrichtingen op maat van elke klant. Iedereen werkt op een andere manier en heeft dus ook eigen wensen wat de inrichting van zijn voertuig betreft.

Waarom kiezen voor LRB?

Door meer dan 35 jaar ervaring kan LRB terugvallen op enorm veel kennis en expertise op het vlak van bedrijfswageninrichting en toebehoren. Daardoor is LRB Bedrijfswageninrichting het geschikte aanspreekpunt om uw bedrijfswagen te optimaliseren naargelang uw specifieke wensen. Vanuit onze moderne werkplaats in Westerlo verzorgen wij van A tot Z de bedrijfswagen inrichting voor bedrijfswagens en service-voertuigen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, snelheid en advies op maat. Elke klant is voor ons een rijdende ambassadeur, dus zetten we ons dagelijks in om hen de beste oplossing en service te leveren. 

Korte doorlooptijd

Een nauwgezette planning, voormontage en een ervaren team van deskundige monteurs, zorgen ervoor dat de doorlooptijd van uw voertuig tot een minimum wordt beperkt en snel terug kan ingezet worden. 

Duurzaamheid 

Bij LRB wordt er volop geïnversteerd in duurzaamheid. Zo draait ons atelier volledig op zonnepanelen en zijn er laadpalen voorzien voor het laden van elektrische wagens. Daarbij is ons bedrijfspand volledig voorzien van LED-verlichting en sorteren, verzamelen en recycleren we basisgrondstoffen (hout, staal en aluminium). 

Ook houden we bij het plaatsen van uw inrichting rekening met duurzaamheid. Daarbij gebruiken we LED-verlichting of LED-signalisatie en zorgen we ervoor dat de meubels recycleerbaar zijn naar uw volgend voertuig.  

 

Groei met ons mee.

Het LRB-team is enthousiast, professioneel en is trots op wat ze doen. LRB geeft ieder het vertrouwen en de nodige ruimte om te leren. Met elks hun talenten bouwen ze samen van A tot Z aan een bedrijfswageninrichting.

Op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende job? Twijfel niet en word een deel van het LRB-team!

Ontdek vacatures