tel. 03 315 90 90

Vloerladen

Een vloerladensysteem van LRB is de oplossing voor de inrichting van de kleinere bestelwagen. Het biedt de mogelijkheid om in de kleinere types bestelwagens, op een gestructureerde manier, veel materialen en machines mee te nemen.

✔️ Waarom vloerladen?

Bij tradtionele verticale inrichtingen heb je slechts twee zijwanden om zaken op te bergen. Als u dan tijdelijk of structureel extra goederen zou willen vervoeren in uw (kleinere) bestelwagen, dan kan dit alleen in de middengang. Hierdoor wordt de doorgang en de toegang tot de inrichting verhinderd waardoor je als gebruiker geen overzicht meer hebt. In dergelijke situaties bieden vloerladen of een dubbele vloer de oplossing.

✔️ Vloerladen

Doordat het vloerladensysteem in tegenstelling tot andere systemen, horizontaal in de wagen wordt geplaatst, kan je met behulp van lange en stevige schuifladen, uw materialen en gereedschappen naar u toe halen. Hierdoor blijft de hele laadvloer toegankelijk waardoor u altijd het laadvolume van uw wagen optimaal kunt benutten.

Doordat de laden naar buiten schuiven heeft u een perfect overzicht op de totale inhoud. Bovenop het systeem kunt u nog steeds grotere materialen (tot 700kg) vervoeren zonder deze een belemmering vormen voor uw schuifladen. 

Bijkomend voordeel is dat het gewicht van uw lading over de gehele laadvloer is verdeeld en daardoor zorgt voor een gunstiger zwaartepunt.

✔️ Mogelijkheden

LRB heeft twee vloerladensystemen in het gamma:

  • Een volledig aluminium lichtgewicht vloerladensysteem met schuifgeleiders van het Duitse merk ALUCA
  • Een heavy-duty vloerladensysteem zonder schuifgeleiders van de Nederlandse fabricant BEKS

Beide ladensystemen zijn onderling stapel- en koppelbaar en te verkrijgen in diverse lengte- en hoogtematen. De maximale lengte voor een schuiflade is 190cm met een gelijkmatige belasting tot 100kg. Er zijn enorm veel mogelijkheden in de maatvoering, dus we kunnen voor iedere toepassing een gepaste oplossing bieden. 

 

Vloerladensysteem

Als u op zoek bent naar een systeem om uw kleinere bestelwagen ten volle te benutten en u nooit meer in de bestelwagen hoeft te 'kruipen', is een vloerladensysteem hetgeen u zoekt. Wilt u de mogelijkheden van dit product verder ontdekken, contacteer ons dan voor een offerte op maat. 

Nu zelf online inrichten