ALUCA vloerladen

Een vloerladensysteem van LRB is de oplossing voor de inrichting van de kleinere bestelwagen. Het biedt de mogelijkheid om in de kleinere types bestelwagens, op een gestructureerde manier, veel materialen en machines mee te nemen.

Waarom vloerladen?

Bij tradtionele verticale inrichtingen heb je slechts twee zijwanden om zaken op te bergen. Als u dan tijdelijk of structureel extra goederen zou willen vervoeren in uw (kleindere) bestelwagen, dan kan dit alleen in de middengang. Hierdoor wordt de doorgang en de toegang tot de inrichting verhinderd waardoor er je als gebruiker geen overzicht meer hebt. In dergelijke situaties bieden vloerladen of een dubbele vloer de oplossing.

Vloerladen

Doordat het vloerladensysteem in tegenstelling tot andere systemen, horizontaal in de wagen wordt geplaatst kun je met behulp van lange,en zéér stevige laden, (tót wel 165cm en belastbaar tot 100kg), uw materialen en gereedschappen naar u toe halen. Hierdoor blijft de hele laadvloer toegankelijk waardoor u altijd het laadvolume van uw wagen optimaal kunt benutten.

Doordat de laden naar buiten schuiven heeft u altijd een perfect overzicht op de totale inhoud. Bovenop het systeem kunt u nog altijd grotere goederen leggen zonder dat ze de rest van uw lading blokkeren of in de weg liggen. Bijkomend voordeel is dat het gewicht van uw lading over de gehele laadvloer is verdeeld en daardoor zorgt voor een véél gunstiger zwaartepunt. Dit komt met name de rijeigenschappen van uw kleinere bedrijfswagen ten goede.

Mogelijkheden

LRB kan u twee ladensystemen aanbieden: het houten vloerladensysteem of het lichtgewicht aluminium ALUCA-vloerladensysteem. 

Beide ladensystemen zijn onderling stapel- en koppelbaar en te verkrijgen in diverse lengte- en hoogtematen. Hierdoor is het mogelijk om met de beschikbare modules toch maatwerk te leveren.

Vloerladensysteem

Als u op zoek bent naar een systeem om uw kleinere bestelwagen ten volle te benutten en wanneer u nooit meer in de bestelwagen wil 'kruipen', is een vloerladensysteem hetgeen u zoekt. Ontdek de mogelijkheden door onze inbouwvoorbeelden te bekijken.

Bekijk LRB_vloerladen inbouwvoorbeelden Nu zelf online inrichten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief